Slide background

La història ens avala

Slide background

La història ens avala

Slide background

La història ens avala

Slide background

La història ens avala

Història

Transportes Rosendo Quintana, S.A. és una empresa familiar creada l’any 1939 per Rosendo Quintana i constituïda com a societat anònima l’any 1985. Des dels seus inicis feia la recollida, refrigeració i transport de la llet dels ramaders cap a les grans empreses lleteres. Amb el temps, l’empresa ha evolucionat i actualment ofereix transport nacional i internacional de líquids alimentaris.
Als anys 1960 van sorgir moltes marques de llet que tenien la planta d’envasat a Catalunya, i els camions Ebro B i C d’en Rosendo Quintana traginaven les cantines plenes de llet de les granges fins a la planta de refrigeració de Roda de Ter. Des d’allà, es transportaven més de cent mil litres de llet refrigerada al dia fins a les plantes de Letona S.A. i Cebalsa-Ato de Barcelona amb una corrua de camions Pegaso equipats amb cisterna.
Als anys 1970, es va modernitzar la flota amb cisternes Indox i es va ampliar l’àmbit de recollida i captació de llet cap al Lluçanès. La mecanització també va arribar al procés de recollida de la llet a les granges, on la llet s’acumulava en uns tancs refrigerats des dels quals es transvasava a un camió cisterna de can Quintana.

Fes-nos una consulta

Nom *

E-mail *

Missatge

 He llegit i accepto la política de privacitat i consenteixo en rebre comunicacions dels serveis que constitueixen l´objecte social de l´empresa personalitzades a través del correu electrònic.


Please leave this field empty.

Galeria de fotos històriques