Slide background

La vostra agència de
transport integral

Oficines

El personal de les nostres oficines de Vic està disponible per resoldre qualsevol incidència o imprevist. El sistema de localització incorporat als nostres vehicles ens permet realitzar un seguiment de la mercaderia des de les oficines per assegurar que les condicions del transport són les òptimes.

Aparcament protegit

Per nosaltres, tenir una bona cura dels nostres vehicles és una prioritat. Per això disposem de places d’aparcament cobert, per protegir els camions mentre no estan en ruta i assegurar que estiguin sempre en les millors condicions.

Taller mecànic propi

Cada vegada que un vehicle torna a les nostres instal·lacions se sotmet a una revisió exhaustiva. D’aquesta manera, reduïm la possibilat que es produeixin avaries en els futurs trajectes i augmentem la fiabilitat de la nostra flota.

Rentador particular

Una part important del manteniment dels vehicles és procurar que estiguin sempre amb les màximes condicions higièniques. Per agilitzar el procés de rentat de la nostra flota i garantir uns resultats òptims, disposem de rentadors particulars a les nostres instal·lacions. Així, tan bon punt arriba un vehicle, es procedeix a la seva neteja per deixar-lo en les condicions de salubritat màximes per al proper transport.

Nom

Correu electrònic

Assumpte

Missatge


Please leave this field empty.

 He llegit i accepto la política de privacitat i consenteixo en rebre comunicacions dels serveis que constitueixen l´objecte social de l´empresa personalitzades a través del correu electrònic.